Tailor Made Art

Super Idee, leuk voor een speciale plek in uw huis.

Super idee, u kunt naast de door mij al eerder gemaakte kunst ook zelf een op maat gemaakt kunstwerk bestellen.

Hoe werkt het:

  1. u kiest de stijl van mijn werk uit de schilderijen die op voorraad zijn (helaas kan ik geen stijl van andere artiesten kopiëren)
  2. u kiest de kleurstellingen. Notitie: als kunstenaar let ik wel op de beperkingen van kleuren.
  3. u kunt kiezen voor een structuur ondergrond (maximale dikte is 1cm). Op delen van het kunstwerk pas ik dan structuur verhogingen toe.
  4. u kiest het formaat van het schilderdoek/frame; geef s.v.p. de gewenste maat op, bijvoorbeeld 80x80cm, 100x200cm (XL), 80x120cm etc. Notitie: het kleinste formaat waar op ik schilder is 50x50cm of 40x60cm, grootste formaat is 100x200cm. Niet ieder formaat is standaard te leveren, grote formaten worden geleverd met een deels aluminium frame, dit om kromtrekken te voorkomen.
  5. u geeft de dikte van het frame op: standaard is plus minus 2,5cm, groot is 4cm (ook wel 3D genoemd). Dit is de zijkant van het kunstwerk. Alle schilderijen worden om de hoek, dus rondom het frame mee geschilderd, u heeft dus geen omlijsting nodig. Bij dunnere frame’s kan een omlijsting wel iets toevoegen qua luxe.
  6. voor het opleveren van het schilderij zend ik u foto’s van het resultaat. Voor elke opdracht maak ik twee schilderijen, u kunt kiezen welk schilderij u uiteindelijk het mooiste vindt.
  7. u kiest er voor of het kunstwerk, wel of niet moet worden gevernist. Vernis geeft iets meer glans en dieptewerking, tevens is het schilderij iets beter beschermd en makkelijker stofvrij te maken.
  8. u kunt ook kiezen voor extra lagen vernis, zowel in mat, glans of high gloss. Extra lagen vernis geeft veel diepte en wordt regelmatig gekozen om op te vallen.
  9. Tailor made Art kunnen wij helaas niet verzenden, u en ik moeten tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat, wij verzoeken u dan ook het kunstwerk op te halen.
80×80 cm