Workshops

Regelmatig geef ik workshops, zowel in de studio als in de tuin bij zonnig weer, hier leer je de basis van het abstract schilderen. Ik geef de workshops alleen aan groepjes vanaf 3 personen, dus neem wat vrienden mee, de prijs per persoon is € 45,– (inclusief verf, sponsjes, koffie / thee).

In de workshops werken wij met middelgrote canvassen, deze kun je zelf aanschaffen bij een winkel van schildersbenodigdheden, hier kun je zelf bepalen welke kwaliteit je koopt. Het aanbevolen formaat voor mijn workshops is 50x70cm, deze moeten wel van te voren zijn geïmpregneerd met Gesso (primer), dus geen onbehandeld doek. Het formaat 50x70cm is een leuk formaat om ook naderhand thuis op te hangen.

Wij werken in de workshops met Acrylverf en met verschillende technieken, kwasten en sponsen, de verf en sponsjes leveren wij, wel moet je je eigen kwasten meenemen en wellicht een verfschort. Abstracte kunst in de vorm die ik maak wordt heel vaak geschilderd met wat grotere platte kwasten (water-dragende), breedte 3 tot 5 cm. Daarnaast gebruik ik wat penselen, van 0,5 cm, 1cm en 2cm cm, deze artikelen kan je o.a. bij Action, Gamma of Praxis kopen, in het begin zijn deze goed genoeg, later kun je altijd overgaan naar de beter kwast van de vakhandel.

Bel voor de mogelijkheden: 0654222099

Je koopt al vanaf € 0,99 bij Action kwasten en ook Action penselensetjes.